Inspiration jag hittade på facebook, hoppas det var OK

Jag verkligen ääälskar den röda skinnjackan

Jävligt Frustrerande.

Jag slänger snart datorn genom fönstret NO JOKE!! Låter väl fånig men vill verkligen köra hårt i bloggen. Går det? NEJ. Jag klickar 'ladda upp bild' och det blir KAOS!!!!!!!111

Snälla rara någon som vet? Är det bloggsnopp.se eller har jag virus???
Fixar du mitt problem bjuder jag på en resa till Thailand.


Frustrerande.

Jag har inte kunnat blogga på hur länge som helst vilket är så sjukt frustrerande, jag är så inspirerad just nu. Dessutom vill jag visa en miljon bilder från London och självklart ALL SHOPPING!! FAN SÅ MYCKET FINT JAG KÖPT.

(Problemet är att varje gång jag ska ladda upp en bild laggar det satan. Går inte att göra någonting. Antingen om det är blogg.se? Eller virus. Fasar att min älskade dator kan ha fått virus. Internet överhuvud taget krånglar.. men blogg.se är värst av allt.)

(making of)


Bill är så himla vacker. Åh, de är så fina. Älskade pojkar

PETA-kampanjen

Jag beundras verkligen av vad de står för. Ett bra exempel är aktuella PETA-kampanjen då tanken är att motverka utnyttjanden av djur i nöjessyfte. 
Allt Bill och Tom gjort för att motverka djurplågeri är fantastiskt och för mig bevisar det vilka otroligt fina människor de verkligen är. De har hjärtat på rätt plats och det betyder allt. 


natti,


London, Portobello och kväll


Firework


London, Portobello och gamla fina bilar


Visst är det otroligt mysigt att i en främmande stad ligga och lyssna på livet nedanför?
Det var torsdag natt och jag hörde fotstegen av några skrattande killar. De var i tjugoårsåldern och talade med brittisk dialekt. 
Polissirener ekade, precis som de i USA. Jag lyssnade från min säng.
Utsikten från fönstret blickade mot ett stort nedklottrat plank. Ett hål. I hålet kröp människor in. 
Vart tog de vägen? Från mitt fönster kunde jag se det. Bakom planket var en liten, liten bakgård omringad av något som en gång i tiden var hus. En gammal stege ledde upp till en gammal vind. De fans ett så kallat garage men också vanliga ingångar där dörrar blivit ersatta av madrasser och plast. Det var ett flertal kryp in i stenväggarnas fasader.
De var hemlösa människor. Yunkies, som vår receptionist hade berättat.

En cykel trampade förbi, en ung kille i knappa tonåren. Flashback från när OC-Ryan cyklade runt i slumområdena som liten, typ. Hehe.
Jag hoppade i säng igen. Lyssnade. 
///

Bilderna ovan är från fredagen, första dagen. Vi tog tunnelbanan till Portobello!
Jag sprang runt längs gatorna och kikade in i fina småbutiker. Träffade en jättetrevlig tjej från Sverige inne i en av butikerna. De visade sig att en vän till henne nyligen gick ut de gymnasium jag går. Världen är liten!

JAG


fredag natt

Vi kom fram till hotellet igår natt klockan tre. En dag i London har gått och allt är så jäkla grymt


london får akta sig


Kefalonia, Grekland (Del 4)

Goats everywhere!!
Alla stränder vi besökte var härliga på olika sätt. Den här var verkligen... HAVET. Öppet och djupt liksom. Efter 1,5 meter ut i vattnet bottnade man inte. Den här bilden är tagen från strandkanten så vi var riktigt långt ut.. hittade nämligen en boj, säkert 150 meter ut i havet. Där tillsammans med madrasserna höll vi oss fast hela dagen. Det var ju knappt att man vågade prata om hur jävla djupt det var där ute med tanke på hur strandskanten stupade... hajjaaaar... 
Det var lika läskigt varje gång man somnade och vaknade upp med den härliga överraskningen att man tappat snöret och var på flötet femtio meter bort haha..  eller som de gånger då man faktiskt lyckats hålla kvar snöret i sömnen och vaknar man upp ensam.. då är det ju Rebbe som var på vift
Här på vår väg hem från Bojjen
Vad de kallade huvudstaden...
hamn

En sista strand vi besökte

En kväll på balkongenVårat boeende


Kefalonia, Grekland (Del 3)
Denna strand var svår och stor att få på bild. Vi var så pass högt uppe. Men här är ett smakprov i alla fall, fler bilder kommer senare då vi åkte dit en annan dag för sol&bad


Fiscardo


                         


Antagligen det turkosaste vatten jag sett. I ett gigantiskt "hål i marken", grotta  va

Stendroppsgrotta, visst heter det så?


///


En grekisk kyrka, men vad det är för typ ut av kyrka/tro minns jag ej? heheInnuti i kyrkan fanns en trästege som gick flera meter ned i marken, du hamnade då i ett litet stenrum och i det rummet fanns ett hål in i väggen vilket ledde till ännu ett rum. Ännu mindre! (en grav med skrifter på väggarna.) Det var mörkt, de ser ljusare ut på bilderna. Jag och Rebecka kröp in... ensamma...... creepy:P:P(kläderina ni ser i videon är LÅNEKLÄDER!! I kyrkan var man tvungen att dölja axlar och ben, det fanns därför en korg med kläder att täcka med. Jag tog därför de fulaste jag kunde hitta)
alt="" />

två fula bilder från vinprovning-
-


galet


Där satt den!!

Kefalonia, Grekland (Del 2)

(checkar utbudet)Kefalonia, Grekland (Del 1)

Dagen innan avresa (juli) plaskade jag och Rebecka runt i Sveriges vatten, helt omedvetna om att vi under nästa dag skulle befinna oss i ett helt annat land. På våra badmadrasser började vi prata om Grekland. Vi blev exhalterade och gick hem. Vi satte oss framför datorn och klockan tio samma kväll hade vi en resa bokad!
Snabba som fan på att packa och några timmars sömn - sedan var vi på flygplatsen.
Åh, jag älskar sådanna här spontana saker.

Bland de första vi gjorde när vi var framme var att gå ner till havet.


På vägen hem envisades vi om att ta en genväg upp till hotellet för att slippa långa backen. Gick SÅDÄR....
(Resulterade rivsår på benen av vissna hårda växter och en jävla omväg istället.)

 
///spambilder, soldnedgång///

Solen hade börjat ner och gick vi tillbaka havet igen för att bada. Fyfan va härligt det var!!! I det långgrunda vattnet simmade vi runt. Nej, nej! Vi LEKTE ju för fan!! Det fanns grottor att urforska och för att komma ner fick vi klättra ner från en "bergsvägg" med inbyggda trappsteg.

Precis lagom varmt i vattnet. Vi plaskade runt, flöt runt där enda till solen gått ned bakom berget.

Andra dagen - första dagen på stranden (en annan strand)Det var sjukt varmt. Sjukt! Vi flöt runt på våra flytmadrasser hela dagarna men så fort vi tog sig upp på land...... DOG!!! Det värsta var ju när man skulle ta sig upp till hotellet, uppförsbacke HELA vägen.. trots att klockan var
runt sex varje dag var det så jäkla varmt. De tog ca 15 minuter att gå.

//////
.
(och jag skämtar inte när jag säger att det här är den godaste, godaste secarsallad jag någonsin ätit. stönande vid bordet.)

Det bjöds på shots som smakde JUL. FINT!


godermorgon


(halsduk-gina
T-weekday
kavaj- h&m
jeans-weekday
mönstrade strumpor- topshop
boots-acne)


ett skämt

det här är ett skämt. så här ska det inte se ut. nu har jag bråttom till gymmet. trött på bloggen, hhörs någon gång hej då ha det fint

RSS 2.0