Long time no talk!

Jag har haft fullt upp med de sista pluggandet. Jag är helt slut men igår fick jag äntligen sommarlov!
Den senaste veckan har jag också haft en hel del väldigt fina kvällar tillsammans med mina favoriter. Förhoppningsvis kommer en del bilder upp.. will see, will see.

Och nu... ja. Bilkö. Är nämligen påväg till Båven för att fira midsommar med Lantz och en miljon andra människor. Fun, fun! Älskar deras landställe. Har tyvär ingen kamera då min systemis har gått sönder...Alltså åh, saknarMalaysia

Hade jag haft 9.804 kr hade jag den 31juli 2010 befunnit mig i Kuala Lumpurf för att se Tokio Hotel på MTV World Stage Live. Helvete, varför inga pengar?

Humanoid

       

EXTREMT SKÖN GRABB


gorgeous, fabelous, gorgeous and beautiful
Milano, Dag 2

That Day. Idag åker vi!
Innan planet gick hann vi med frukostmackor, pannkakor, skriva ut flygbiljetter och åka till Rusta för att köpa de stora Sverigeflaggorna. 
 Vi var i god tid vid flygplatsen. Verkligen i god tid. Incheckade och klara, två timmar innan? Vi satte oss och väntade. Charlotte var nervös och rädd inför flygningen, funderade ständigt på att skita i allt. Haha! Känslan jag hade när vi satt där minns jag fortfarande så väl. Jag var så otroligt glad, förväntansfull och DAMN så peppad!

Tiden gick och det var dags att ställa sig i kön. VIP-kön, oyeah. Dock inte så flashigt som det låter ;) Allt för att vi skulle få så bekväma platser som möjligt för Charlottes flygrädsla.
Haha minns så väl våra disskusioner fram och tillbaka
Jag: "Nej vi kommer inte störta."
Charlotte: "Det är ju storm ute!! Se så det blåser!!"
Nej, Jo, Nej, Jo, Nej, Jo! Fram och tillbaka. Jag med alla mina övertygande knep jag kunde komma på.

Men gissa vad? Med sönderklämd hand gick lyftet bra och vi var i luften! In heaven påväg mot... MILANO! Bokstavligen.


                                 


På planet underhöll vi oss genom att... filma, fotta, äta, äta, äta, lyssnade på musik, äta, äta, äta.
Och vad gjorde vi mer? Jag minns inte så många detaljer. Men jag kan garantera att vi med säkerlighet var lika störda som vi brukar när vi är tillsammans. Men det bästa av allt, vi var ju ändå påväg till Milano..

      

Efter att flygit över havet och fashinerats över alla dessa mini, mini båtar kom det större grejjer att fashineras öveer. BERG! Herregud, hur kan man fashineras över båtar och berg? Jag vet inte.

      
     
    
      

Vi gör entré
Dags för landning och dags för störta-störta inte-diskussionen igen. 
Men även landningen gick bra och that moment.. that moment då vi gick ner för trapporna och stod på Itailens mark. Det glömmer jag aldrig. Vilken lycka.. Det var helt vindstilla, solnedgång och ljummet.
  Helt inne i that moment sprang jag runt med systemkameran i högsta hugg. Vad ska man säga? I trans? Haha... En lite småsur gubbe fick säga till mig att gå. Efter 5 sek hade jag redan glömt det och var uppe med kameran igen. Flygplatsgubbens tanke - TURISTJÄVEL!!!

   

   
Och ja? Vad nu? Inne i själv Bergamo flygplats funderar vi på vart vi ska spendera natten. Planerna var att ta sig till arenan på en gång för att så snabbt som möjligt få könummer.
  Efter att ha virrat runt en stund på flygplatsen och suttit i en rörig disskusion med växla-pengar-killen gick vi för att köpa våra biljetter till flygbussen som skulle ta oss till Centralstaion i Milano. Bussen var full med massa gaggande Italierna och där satt vi, långt bak i bussen och försökte komma på en bra plan inför kvällen.

Ciao Bella, El Centralo!
Efter ca en timme var vi framme vid Centralen, vi klev av och skulle ta ut Charlottes resväska ur bagageutrymmet. Men vad fan!? Borta! BORTA!! Vi får smått panik och börjar kolla runt omkring oss. Då ser jag något. Väskan!! VAD FAN!?!?! Hahahaha.. väskan var på rull! Någon rackarns italienare hade tagit den!! Jag börjar springa hojtande efter honom. Jag lyckas få stopp på honom och yes - vi fick tillbaka vår väska från en väldigt förvirrad äldre man. Tur!
  Vidare in i själva Centralen. Gigantisk! Där virrade vi runt ett bra tag och pratade med folk hit - folk dit. Och det hade redan slagit oss hur verkligen (ursäkta men..) USLA Italienare är på engelska! Till slut insåg vi att det var väl lika bra att bege sig tillbaka till flygplatsen och sova där. Det började bli sent och vi vågade inte krångla med resvägen mitt i natten. Så ja, tillbaka till Bergamo. 
 Med vår låga budget skulle det svida ganska rejält i kosingen med att betala dessa flygbussbiljetter - igen! Med alla mina bästa knep försökte jag få busschaffören att inse att vi bara måste få åka gratis. Haha och det bästa var att han missuppfattade imprecis allt vi sa. Men ja.. den långa disskusionen med denna knackiga engelska lönade sig.. vi fick åka två på en! WHohooo!

Tillbaka på Bergamo flygplats
Nå? Vart fan ska vi sova? Vi tyckte nämligen det kändes lite obehagligt att sova helt öppet i den stora hallen.. Så - vad är lösningen om man då slår Johanna och Charlottes kloka huvuden ihop? JO, WOLLAH!! Ni förstår.. vi hittade ett skötrum. Och i skötrummet finns det såklart ett sköbord vilket är ungefär samma sak som en mini-säng. Så ja, perfekt tänkte vi! Men ett problem.. de stod inte riktigt som vi ville. Vi började möblera om, placerade skötbordet i ett hörn och började bädda. Upp med filtar och annat mys. Ungefär såhär såg det ut:


                    
  
                    
                                                      (Som ni förstår och säkert ser - vi fick ligga jäkligt ihopklämmt på detta lilla bord)

Dinnertime
Och fan, egentligen åt vi inte så mycket på planet. Lite choklad, lite chokladbollar. Så dags för middag kanske? Och vad var klockan.. 12? Smörgåsar hemifrån hade vi med oss. Och shit, jag minns fortfarrande denna ljuvliga smak! Haha, vi var utsvultna men samtidigt gällde det att tänka smart. Inte mycket pengar - däför vara sparsam. Tänkte därför äta halva mackan - spara resten. Vi åt allt i alla fall. 


                                      
                    
                                         
                                                                                                        
Och denna natt...

..ja, vad ska man säga? Haha! Vi släkte ner och sov JÄVLIGT trångigt. JÄVLIGT trångt! Haha herregud.. vi tappade nog båda räkningen av hur många gånger vi fick byta ställning för att dämpa blodstoppet på olika vis - och vi tappade ännu mer räkningen på hur många gånger vi väktes av att granntoaletten gästades av allt för kissnödiga italienare..Italienare som dessutom ville tvätta händerna och där med - torka händerna. Satans jävla fläkthelvette!! Vad den LÄT!!!
  Men jag kan säga att vi hade trots allt mycket roligt i vårt lilla provisoriska hotellrum. Och fan, det var riktigt mysigt!! Hehe jag, till skillnad från Charlotte fick en del sömn. Jag sov faktiskt... HELT OKEJ!

Det hela var lite speciellt kanske.. och komiskt. Men och andra sidan? Det är ju vi.

Oj juste.. ett sista tillägg:
Efter att ha legat där och lyssnat till denna härliga fläkt hörde vi att de började städas på granntoaletten. Detta fick oss att ana att flygplatsen kanske höll på att stänga. I halv panik kastade vi snabbt ihop våra saker och.......... Fortsättning följer i Dag 3 hehehehhehe

Untitled from Charlotte Lindén on Vimeo.


BAM

Här sitter jag och funderar på Forever now och konfetti. Hur vacker det är.
Men jag klarar inte av att se videon. Det vore ju för riskabelt, eller hur?

Hur mår jag?

Jag hatar allt som begränsar en

                                                   

Milano, Dag 1

Klockan 11 på förmiddagen sitter jag på tåget, påväg hem till Charlotte i Göteborg. Tågresan är seg då jag verkligen inte kan somna, trots mina tretimmars sömn natten till denna dag.
Men! Pirrig som satan är jag påväg. Så glad av att de verkligen är påväg att hända.

Väl framme i Göteborg springer vi runt på stan ett par timmar och senare hem till Charlottes mami där vi packar ordning hennes grejer, vidare hem till pappsen och jag är så GLAD! Pizzamiddag och myspys.

IMORGON ÅKER VI!
Till Milano btw. Milano? I said MILANO? För Tokio Hotel + inspelning av Live Dvdn.. nej detta är för bra för att vara sant!

Här har vi Charlottes packnig.


Und meine.. hehe. Lite klenare. Ser ni komiken? Haha, till ett främmande land med endast "skolväskan"!
Men det gäller ju att tänka smart! Vi körde nämligen på endast handbagaget. Allt för att de ska gå så smidigt som möjligt.


Nu...!

Nu, idag.. sisådär 2 månader efter börjar jag skriva om Milano. Äntligen! Och ni får vara beredda - och jag ursäktar - det kommer bli LÅNGA inlägg! Dag-för-dag-bok. Jag kräver absolut inte att ni ska läsa det då det endast är för min och Charlottes skull jag gör det på detta vis. Vi vill mínnas.


Human Trafficking

Jag tycker ni alla som ta er tid att se detta. Få en inblick hur de faktiskt kan gå till runt om över hela världen. Det är så fruktansvärt hemskt och jag kan berätta att jag flera gånger nästintill grät. Riktig klump i halsen. Och jag menar, vilka människor har mage att göra sådant mot andra människor? Jag har svårt att förstå att de faktiskt existerar.
  Världen skrämmer mig. Eller nej, inte världen. Människorna. Och vet ni vad de mest skrämmande av allt är? Att man aldrig kan veta. Du kan aldrig lita på någon. De finns så många underbara killar där ute. Men de finns också så jävligt många som är riktigt svin. Riktiga, riktiga hjärtlösa svin. Och det är det, du vet aldrig vem som är vem..

Jag bäddar bara in Part 1, men ni kan själva klicka er vidare på youtube. Jag har sett alla 19 delar.
Och - jag orkar inte ta upp delar hur filmen för att nämna. De blir alldeles för många och jag vet inte hur jag ska börja. Så hemskt. Vem gör sådant?


True words

                                   

3 år sedan

För exakt tre år sedan befann jag mig just nu i mina lyckligaste stunder. I en lång kö utanför Bengans, i Stockholm. Med könummer 304 stod vi uppraddade och väntade på att om en och en halv timme få börja röra sig inåt i butiken. Där satt Tokio Hotel. Tokio Hotel! Det var första gången jag träffade Bill Kaulitz. Öga mot öga.

Jag minns att så himla detaljerat, till och med vad jag tänkte. Men den historien kommer bli alldeles för lång och dessutom är det något jag gärna behåller mig för mig själv. Allt är så otroligt känslofyllt.
12 juni 2007. En av de lyckligaste dagarna i mitt liv.

Jag saknar det. Allt.
Dagen
De nya vännerna
Bella
Tokio Hotel
Att stå där så nära, i just det ögonblicket - med världens finaste och vackraste människa.
osv osv osv osv

(Haha och ja, jag är rätt töntig när de gäller just sådanna saker!!)

Tyvär har jag inga egna bilder och videos kvar från den dagen då min dator crashat.. Men här kommer två  videos från 07 som har betytt väldigt mycket för mig genom åren.
Allt var så BRA under 2007. Allt med TH var bra SÅ bra.Den andra videon gick inte att bädda in, men här är länken:
http://www.youtube.com/watch?v=lPFpvDyjOrU

Mornin' Rain                

      


Jag älskar att vakna till regn. Att äta frukost till regn är mysigt. Men jag älskar också att promenera till regn. I skogen och längs vattnet.
Så fick det bli.


Hur glad!?

Jag satt alldeles nyss i ett telefonsamtal med en kennel utanför Täby och.................... GISSA VEM SOM TILLSAMMANS MED MAMMA ÅKER DIT I HELGEN?!?!??!?! jo, JAG! jo, JAG!!
Ska titta på denna vackra lille filur nedan ÅÅÅHHHPhotoshoot, 8th of June
Bättre än Rice

 

Bara ett tips för er alla kina-, sushi- och mangoliskmatälskare där ute! Den här restaurangen, som jag aldrig minns vad den heter.. hehe. Men den ligger vid Östermalstorg och är inte Rice. Ligger på samma gata! Både fräshare och godare tycker jag, så klart värt pengarna trots att det är ganska dyrt.
Bjussade nämligen Rebecka (och mig själv såklart) på en riktig jävla brakmåltid i förrgår för att fira min nya dator hehehehe


-

                                                                            He is turning my whole world upside down.. I can't help it
                   

Sex and the City 2

Kom nyss hem från bion och jag är absolut inge Sex and the city-fan men denna film måste jag erkänna var riktigt bra. Mycket bättre än ettan! Nu är jag fan till och med nyfiken att ge mig in på serien.. o herregud, trodde jag aldrig att jag skulle säga..
Guten morgen!

Jag har vaknar till en timma i solen samt två timmar till OC. Är inte det världens bästa serie? Tröttnar aldrig.
För övrigt sitter jag och väntar på mr. Hilding som kommer hem till mig och min baby när som helst.

Det är exakt 5 timmar, 20 minuter och 2 sekunder tills Alejandro släpps. Och jag kommer inte vara hemma då!! Dåligt Johanna, Dåligt.

                         

SÅ, nu ska jag återgå till OC! Är just nu inne i mitten av säsong två då Marissa och Aleks precis blivit tillsammans and Marissaaa just told her mother!


Nationaldagen


Sony Vaio EC

Nu är min baby hemma och gissa hur glad jag är!?   

Semi Precious Weapons


//

Jag behöver Europa och Tokio Hotel.

Picknick
Redhead


Grunder till datorspel/skjutspel

score_txt.text="0";

//Flytta maincharacter med piltangenter
var leftDown:Boolean = false;
var upDown:Boolean = false;
var rightDown:Boolean = false;
var downDown:Boolean = false;
var spaceDown:Boolean = false;

//Styra hastighet på maincharacter. Testa att ändra 10 till något annat heltal.
var mainSpeed:int = 10;

maincharacter.addEventListener(Event.ENTER_FRAME, moveChar);
function moveChar(event:Event):void{
if(leftDown){
maincharacter.x -= mainSpeed;
backgr_mc.x+=mainSpeed/6;
cloud_mc.x+=mainSpeed/3;
}
if(upDown){
maincharacter.y -= mainSpeed;
backgr_mc.y+=mainSpeed/6;
cloud_mc.y+=mainSpeed/3;
}
if(rightDown){
maincharacter.x += mainSpeed;
backgr_mc.x-=mainSpeed/6;
cloud_mc.x-=mainSpeed/3;
}
if(downDown){
maincharacter.y += mainSpeed;
backgr_mc.y-=mainSpeed/6;
cloud_mc.y-=mainSpeed/3;
}
//Hindra maincharacter att röra sig utanför fönstrets kanter.
if(maincharacter.x <= 0-maincharacter.width/10){
maincharacter.x += mainSpeed;
backgr_mc.x-=mainSpeed/6;
cloud_mc.x-=mainSpeed/3;
}
if(maincharacter.y <= 0){
maincharacter.y += mainSpeed;
backgr_mc.y-=mainSpeed/6;
cloud_mc.y-=mainSpeed/3;
}
if(maincharacter.x >= stage.stageWidth ){
maincharacter.x -= mainSpeed;
backgr_mc.x+=mainSpeed/6;
cloud_mc.x+=mainSpeed/3;
}
if(maincharacter.y >= stage.stageHeight){
maincharacter.y -= mainSpeed;
backgr_mc.y+=mainSpeed/6;
cloud_mc.y+=mainSpeed/3;
}
}

stage.addEventListener(KeyboardEvent.KEY_DOWN, checkKeysDown);

function checkKeysDown(event:KeyboardEvent):void{
if(event.keyCode == 37 || event.keyCode == 65){
leftDown = true;
}
if(event.keyCode == 38 || event.keyCode == 87){
upDown = true;
}
if(event.keyCode == 39 || event.keyCode == 68){
rightDown = true;
}
if(event.keyCode == 40 || event.keyCode == 83){
downDown = true;
}

if(event.keyCode == 32 ){
spaceDown = true;
}
}

stage.addEventListener(KeyboardEvent.KEY_UP, checkKeysUp);

function checkKeysUp(event:KeyboardEvent):void{
if(event.keyCode == 37 || event.keyCode == 65){
leftDown = false;
}
if(event.keyCode == 38 || event.keyCode == 87){
upDown = false;
}
if(event.keyCode == 39 || event.keyCode == 68){
rightDown = false;
}
if(event.keyCode == 40 || event.keyCode == 83){
downDown = false;
}
if(event.keyCode == 32 ){
spaceDown = false;
}
}

//Main character ska skjuta iväg kulor eller dylikt.
stage.addEventListener(KeyboardEvent.KEY_DOWN, createshot);
var bullet:bullet_mc;

function createshot(e:KeyboardEvent):void
{
if(spaceDown){
bullet = new bullet_mc();
//Placering av kula när de skjuts iväg från maincharacter.
//Du kan behöva trixa lite med värdena för x o y.
bullet.x=maincharacter.x ;
bullet.y=maincharacter.y-maincharacter.height/2;
addChild(bullet);
bullet.addEventListener(Event.ENTER_FRAME, movebullet);
}
}

function movebullet(e:Event):void
{
//Hastigheten på kulorna som maincharacter skjuter iväg.
//Testa att ändra 10 till något annat o se vad som händer.
e.target.y-=10;
}

//Skapa fiender.
var enemy:enemie_mc;
var timer:Timer = new Timer(1,1);
var xRange:Number = stage.stageWidth;
var yRange:Number = this.height;
timer.addEventListener(TimerEvent.TIMER, createEnemies);

function createEnemies(event:TimerEvent):void
{
//Om du ändrar värdet 1000 kommer antalet fiender öka eller minska.
timer.delay = Math.random() * 4000;
timer.reset();
timer.start();
enemy = new enemie_mc();
enemy.x = Math.random() * xRange-xRange/2;
enemy.y = Math.random() * -yRange/200 - 200;
//addChild(holder);
holder_mc.addChild(enemy);
enemy.addEventListener(Event.ENTER_FRAME, animateenemy);
enemy.addEventListener(Event.ENTER_FRAME, killed);
}
timer.start();
//score
var currentValue:int=0;

function animateenemy(event:Event):void
{
event.target.y +=2;
if(bullet != null && event.target.stage)
{
if(event.target.hitTestObject(bullet))
{
this.removeEventListener(Event.ENTER_FRAME, animateenemy);
var explosion:Sound=new cannon();
explosion.play();
//trace("träff!");
event.target.parent.removeChild(event.target);
currentValue++;
score_txt.text = currentValue.toString();
//trace(currentValue);
}
}
}

//Skapa poäng.
var point:Carrot_mc;
var pointtimer:Timer = new Timer(1,1);
pointtimer.addEventListener(TimerEvent.TIMER, createpoints);

function createpoints(event:TimerEvent):void
{
//Om du ändrar värdet 1000 kommer antalet fiender öka eller minska.
pointtimer.delay = Math.random() * 4000;
pointtimer.reset();
pointtimer.start();
point = new Carrot_mc();
point.x = Math.random() * xRange-xRange/2;
point.y = Math.random() * -yRange/200 - 200;
//addChild(holder);
pointholder_mc.addChild(point);
point.addEventListener(Event.ENTER_FRAME, animatepoint);
}
pointtimer.start();
//score

function animatepoint(event:Event):void
{
event.target.y +=2;
if(bullet != null && event.target.stage)
{
if(event.target.hitTestObject(bullet))
{
this.removeEventListener(Event.ENTER_FRAME, animatepoint);
var explosion:Sound=new cannon();
explosion.play();
//trace("träff!");
event.target.parent.removeChild(event.target);
currentValue++;
score_txt.text = currentValue.toString();
//trace(currentValue);
}
}
}

function killed(event:Event):void
{
if(maincharacter !=null && event.target.stage)
{
if(event.target.hitTestObject(maincharacter))
{


var explosion:explosion_mc=new explosion_mc();
this.addChild(explosion);
explosion.x=maincharacter.x;
explosion.y=maincharacter.y;
//removeChild(explosion);
//this.gotoAndStop(1);
//event.target.parent.removeChild(event.target);
//event.target.parent.alpha=0;
//trace(event.target.parent.alpha);


score_txt.text="Ooops! Du fick " + currentValue + " poäng";
//trace("killed!");
if (this.contains(maincharacter))
{
removeChild(maincharacter);
maincharacter.removeEventListener(Event.ENTER_FRAME, moveChar);
this.removeEventListener(Event.ENTER_FRAME, animateenemy);
timer.removeEventListener(TimerEvent.TIMER, createEnemies);
this.removeEventListener(Event.ENTER_FRAME, killed);
stage.removeEventListener(KeyboardEvent.KEY_DOWN, createshot);
//event.target.parent.removeChild(event.target);
//holder.removeChild(enemy);

this.gotoAndStop(3);
}
}
}
}

Rebirth

Det var ett par veckor sedan jag hörde Lil Waynes nya platta för första gången och jfkshdfkjssjkf.. LOVE IT! Han lyckas fan alltid. Och nya "stilen" - GRYM!!


Röv

Jag och Rebecka; Vad ska man göra av denna dag?


Aimee


"Det är nån slags Torsten"

Här färgas det hår, mer kan jag inte säga. Så. Har inte så jävla mycket att komma med.
Min systemkamera är trasig, kul.
Min dator är crashad, kul.
Min digitalkamera är laddaren borta till, också väldigt kul.
Fan va kul!!! Därför så vet jag inte vad jag ska skriva om, så sjukt tråkigt utan bilder och film.

Har spenderat dagen i skolan och Forum+Nacka. Härligt! Och vad mer? Det är första juni! FÖRSTA JUNI! SPÅRAT!! GALET!!Haha


RSS 2.0