Åre

Gud, har ju helt glömt att lägga upp bilderna från Åre! Dock glömde jag (såklart) systemkameran hemma, och min lille fule digitalkamera fick bara vara med på ett hörn. Men några få bilder ska jag väl kunna rota fram.
Haha, Carro var på G! Glajjerna på. Tufft!

Jose, Jose, JOSEEEELAJNEN
Det var sjukt vacker en av dagarna då vi var allra högst upp på en av topparna. Vi kom över moln och- dimmtäcket. Bilderna ger verkligen, verkligen inte rättvisa.
Allt var väldigt vacker. Dock fick jag inte alls mycket på bild, tyvärr. Och inget gav de rättvisa. Ja, ja detta får duga!
Men hur var resan kanske jag borde tala om? JÄTTEHÄRLIG! Urskönt sällskap, rolig skidåkning, vackert landskap, mysig stuga, god mat, snygg liftkille.

Bitterfitta

***** kan vara en riktig jävla bitterfitta ibland, som nu. 
Bland det värsta som finns är när man är på superhumör och så kommer någon annan pissande och yes, det smittar verkligen av. Och då blir jag fan en riktigt långsiktig bitterfitta själv.
Så där ja.. jag kokar av ilska. Tack, tack!Bästa känslan som finns

Vrid på högsta och njut, såja!
Det finns nog inte mycket som kan få mig att rysa så mycket som introt till Zimmer 483 tour.
Jag vill inget annat än att stå där.

Nu gråter tönten också, detta är magiskt.
Just den här turnén.

Om 6 dagar ska jag på Humanoid City, galet.
Jag kan ändå inte låta bli och önska att det vore Zimmer 483 tour. Längst fram tryckt mot staketet. Bill i sitt långa tuperade hår med slitna jeans, sneakers och en snygg t-shirt. De gamla låtarna, självklart på tyska. Inget skulle kunna toppa den känslan.


Tråkigt kvällsinlägg bah

Johanna (nu mera även kallad Kryckan), Jenny och Rebecka tog en sväng på stan efter skolan.
Jofa by Kenza-jackan är nu i Jennys händer och gud va fin den var! Stockholm kommer leva farligt i vår säger jag bara.

Sitter i min ensamhet hos mamma och har absolut inget vettigt för mig och har inte hänt något roligare heller, förutom Emma som var över på middag.

Jag som skulle fixa en miljon cvn, ja ja. Ett bra har jag i alla fall!


Rebecka

dsfhskjdf dfsf sdf


Klantarsel som jag är har jag skadat foten och hoppar runt på kryckor, inte så smidigt alltså. Tänk er på tunnelbanor, bussar, trappor, RULLTRAPPOR och allt som kommer i sin väg, på ett ben. Det stavas inget annat än k-a-t-a-s-t-r-o-f.  Det är svårare än vad det låter, jag lovar!

Men har jag inte världens finaste vän? Hon möter mig i slussen kl. 8 på morgonen och vinkar av mig kl. 8 på kvällen. Hon har då bokstavligen förfölt mig hela dagen. Hjälpt mig över allt. Till och med hos frisören där jag satt i tre timmar, TRE TIMMAR!! Haha stackaren satt helt ensam.

Det där va då en klen förklaring, hon hjälpte bra mycket mer än så. Hur fan skulle jag klarat mig annars? Haha, ni skulle sett mig! Fara påväg. 

                     

Sjukling

Med fina vänner på mysiga café String här om dagen.
(Lägg extra märke till de två sista otroligt fina på Hanna)

stringStill sick, men mår fan bättre idag. Önskar och ber till gud att jag blir frisk tills imorgon då jag i sådanna fall tar sällskap med Zebastian ut for some party.

Jag har sovit och haft mitt egna Skärgårdsdoktorn-race hela dagen. Ja, jag har en box med alla säsonger. Det är en mysig serie det där, antagligen bara för att de ger så många flashbacks från när man var liten. Och självklart för min gamla Kyrkskolan har en stor roll i serien, hehe.

Sovmorgonen var iallafall mer än uppskattad må jag säga!

Mitt fina långa ljusa hår

                               dfsd


ÅH VAD JAG SAKNAR!! hur fan ska jag get it back? Haha, get it back.. Cool tjej.
Vax? 10.000 kr. Yeah, right. Någon som vill sponsra?
Nu är det mörk mörk brunt, några centimeter under axlarna. Dessutom är det slitnare än någonsin. Svinto, påskris, granris, diskborste, trasselsudd or whatever.. tror ni har poängen.

Sjuk blev man idag också, det är ju kul. Livet leker.

Landet Brunsås
Måste säga att detta program är riktigt härligt! Eller, härligt? Jag blir alltid lika upprörd. Hur fan fungerar samhället nu för tiden? Sjukt!
Jag saknar lite Barnen i Bullerbyn-känsla, då man odlade sin egen mat eller fick gå flera kilometer för att komma till närmaste lilla mataffär.. Haha!

Men jag diggar programmet i alla fall, det var väl ungefär det jag ville komma fram till. Orkar inte dra upp värsta disskusionen. Jag är TRÖTT! Så sov sött!

Kissie, Kissie

"Ni vill, ni drömmer och önskar..
 Jag vill, jag betalar och jag gör det!"

Haha okej, allvarligt talat? Nu är det dags för näsan också. Först brösten, nu näsan. Kan inte direkt påstå att jag är avundsjuk på dig, tyvärr Kissie. Visst, du har snygg kropp och tjänar säkert stora summor pengar. Men vad fan?

Jobbig dag!

Två timmar i skolan, helt slut. Tufft man har det alltså.. trots denna hektiskt intensiva dag orkade vi ändå dra oss  till stan. Med mig hem hade jag Monkipåsen! Dock är inte innehållet lika nice längre då jag fick mosa ner den i  väskan, alltså för att mamma inte skulle se att jag ännu en gång spenderat bort pengarna. Turkietresan ska nämligen vara betalad i april, 7000 capish! Och hur går det? Ser ju strålande ut!!! Noll öre. Fattig man.
Fint till vår!  500:-  80 :-  80 :-Fint till vår!
80 :-
80 :-
500 :-


Ja, juste.. efter att ha haft samma eye-liner i två och ett halvt år (TVÅ OCH ETT HALVT ÅR!!!) köpte jag äntligen en ny. På tiden? Jo, kanske lite. Inte alls gammal eller så. Fräsh tjej. Men den fungerade ju så?Premiär, eller?

Haha, jovisst! Första inlägget, liksom. Då tycker jag vi kan börja med att visa den possetiva sidan av den omtalande Johanna Folmer. Sitter nämligen här i min ensamhet denna fantastiska lördagkväll. Tänkte precis hyra en film på tvn men SJÄLVKLART laggar allt och det går varken klicka back eller fan gud vet vad. Egentligen skulle jag inte ens sitta här då jag skulle vara ute o röja, men icke sa nicke. Fett glad!

RSS 2.0