Filminspelning


 
                        

Cornelis är en film under produktion som kommer spegla Vreeswijks liv och ta oss på en resa tillbaka till 1987 - då även Roskildefestivalen ägde rum. Som punkiga statister kommer jag tillsammans med Anna och Hanna medverka. Spännande, spännande! Sticker iväg om en halvtimma och fan va kul det ska bli!


Myskväll

Jag och Rebecka ska nu vidare till Strandvägen och gå loss på en hel del godis och bara mysa framför en film. 
Bah chilla framför en rulle liksom, inge märkvärdigt...

                                


Nacka Forum/Forum Nacka

Vaknade kl. halv 9 idag och efter frullen drog jag en jävla runda med jogginskorna! Väldigt skönt faktiskt. Gud så vackert det är hemma nu när det blivit så grönt. Ja, jag är lite löjlig så där. Hehe.. Gick sedan på Forum med Becka så kan väl lika gärna visa lite köp när man ändå är i farten.. Hej!

Ja juste, en JÄVLIGT snygg kille såg man ju också.. Dom hade väl haft någon slags signering eller nå, som det är någon som vet vilka som var där så kan ni ju meddela det hehe..

Det är ljusa och mörka silviriga nitar, inga vita vidriga pälor som det ser ut som::@

Till mina fina..

..som inte ens kommer att se det:) Bra det känns, verkligen. Fan vad jag vill framföra detta. Synd. Men men, skönt att skriva av sig lite..

Vet fan inte hur jag ska börja men ja, jag kan ju börja med att säga hur viktigt jag tycker det är att alltid ha kvar båda fötterna på jorden, ovasett vad än som händer.
De Tom gjorde för nu några veckor sedan skrämmer mig så fruktansvärt mycket. Om det nu är sant.  Jag hoppas fortfarande att allt bara är ett dumt rykte.

Och de ang. att de skulle varit påverkade på Comet skrämmer mig också. Av alkohol och/eller droger. Fan man vet ju ingenting vad som stämmer eller inte, men usch vad det skrämmer mig. Hela den grejen att de blivit så stora och att de ständigt har en sådan otrolig press på sig. Lever ständigt i stress. Snälla killar, ta det lungt. Jag är så rädd att de inte längre uppskattar allting på samma sätt som förut, att de inte är lyckliga. Att de helt enkelt blivit för mycket. Eller kommer att bli. Så jävla rädd. Det bokstavligen knyter sig i magen på mig.

Gör inget ni inte vill. Det finns inget "måste". Ni är mänskliga. Människor som alla andra.
Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta ni aldrig gör något ni inte vill. Att ni aldrig gör något ni inte mår bra av.

Jag är så jävla rädd för allt.
Hur kan man bry sig så fruktansvärt mycket om fyra killar som man fan inte ens känner?

Jag är så rädd.

Ni förtjänar verkligen det bästa. Det bästa i allt. Ni har tagit er så himla långt från absolut ingenstanns. Ni har bara er själva att tacka, verkligen. Ni ska vara så otroligt stolta över er själva.

Ni är inga odödliga superhjältar. Så snälla, var försiktiga.
Vi bryr oss om er.
Crashad

Jag vill så tillbaka. Dessto mer jag tänker på det. Fan.
Btw är jag hemma från Turkiet nu vilket var awesome! Min blogg är under process, haha. Har nämligen fått lite insperation och ork i att ta tag i den en gång för alla.

Min dator hemma har crashat, yäy! Fan va KUL!
Charlotte ska förhoppningsvis skicka en skiva med bilderna inkl. videosarna från Milano på posten och kan jag äntligen skriva vidare om det.

Gud vad jag har mycket att skriva om. Milano, Göteborg, Turkiet, Lady Gaga.. fan måste få det gjort! Bara problem med alla jävla bilder som är hit och dit. Och min crashade dator. Fan va allt är omständigt.

Mot Turkland!

Jajamensan, om 7 och en halv timma drar viiiiiiiiiii!! FYFAN VA SKÖNT!Föresten, min dator har crashat. Skitkul. Verkligen. Och that's why upptateringen blev som den blev nu närmaste veckan. Jag får väl försöka lösa det  med dator tills jag kommer hem!

Lady Gaga in Ericsson Globe, Stockholm

Vad ska man säga? Jag tror jag blivit ett fan av Lady Gaga. Så Rebecka som drog dit mig får jag väl tacka!
Jag är så faschinerad. Finns inte så mycket att säga mer än att jag är helt... ja, vet inte vad jag ska säga.

Något som var trist var dock publiken. FY FAN VA LAM!!!!! (vi stod längst fram och det var ju för fan inget tryck över huvudtaget) 
Lady GagaHemma hos Rebecka nu och peppar inför imorgon wohoo!!Stress!

Att göra inlägget om Sthlm-konserten var ett rent helvete, VILKEN JÄVLA TID!! Trots det gjorde jag det fan inte seriöst eller detaljerat över huvetaget. Fan!
Så nu har jag en jävla stress, dessutom vägrar min mobil att fungera och jag kan inte få tag i Rebecka. GREAT!

Yäyä, hörs senare.. I GUESS

Hemma

Sitter här i soffan med lapen och bara.. chillar (H) Kom hem från skolan för ett par timmar sen och ska strax vidare till favvo-beckah cause tomorrow it's LADY GAGA!!!!!!!

Och en gång för alla, nu tänker jag fan börja skriva om alla TH-resor. Så inom kort dyker konserten i Stockholm upp, och under nästa vecka ska jag försöka få in Göteborg och en början av Milano också! Håll utkik hehe, bättre sen än aldrig..
men JA jag vet att man ser det2<<!!!!!!!!!!!1:::@@


Muri

Haha, Muri <3Yäyä, back to Beckas crib efter en sallad på Donken! Nu väntar filmmys med B&Jn och ännu mer häng med Murimuri. Puss!

Moppepojkar

                                       <3Haha, åh.. kära! Egentligen ville jag inte lägga in denna dödsseriösa pose-bild på mig. Riktigt disgusting today. Men vem fan bryr sig? Kul ju!
Jag och Rebecka har iaf haft en riktigt mysig dag då vi glidit runt på moppen som aldrig förr, haha. Back in the old days. Åkte runt i Lillsved, Skägga och gud vet vad. Långt åt helvete!
Fick sjukt mycket flashbacks, och FAN VAD JAG SAKNAR ATT BO PÅ LANDET!!! (Och då menar jag, VERKLIGEN landet)                             

Rebeller


Är hemma hos Rebecka och ska snart vidare hem till mig dårå..  Så därför lägger vi väl in några bilder på oss från valborg då. Haha, fy fan säger jag bara!

Idag hade vi hjärt- och lungräddning på idrotten, Kamran levde sig verkligen in. Fan va nice! Haha..
PS1. Rebecka är världens sötaste*
PS2. Nu måste vi SPRINGA!
DS.

Världens finaste
Så himla fint när fansen sjunger med i Automatic.
Och Bill, i Phantomrider.. Så vackert. Hans röst.

Godmorgon hårproblem

Nyvaken sitter jag fram Vakna, älskar att vakna till det hehe. Om en halvtimma ska jag gå till bussen för att ta mig till Stadion och skriva NATIONELLA.. vill inte, vill inte, vill inte.

Kul att vakna till verkligheten och möta sin blick i spegeln och se världens slitnaste hår. Snart snaggar jag mig, fan. Okej, nej det gör jag inte.
MEN, jag är så jävla less på mitt slitna korta hår.
Sedan vet jag fan inte ens vad jag vill ha för färg längre. Jävla kul.Jag fastnar alltmer för de rödbruna, väldigt fint. Och samma frisyr minus luggen.
Även lite andra alternativ på färg (dock vet jag inte hur blond jag skulle kunna bli, men som sagt.. funderar bara)

             

Kjell med sina "vänner"

Steffe, Bengan, Ulla-Karin och Robert.

KJELL, DU ÄR STÖRTSKÖN RAKT IGENOM
HAHAHHA TRÖTTNAR FAN ALDRIG! 


 

Kurser hit, Kurser dit

Ett jävla tjaffs det här. Imorgon är deadline. Då ska allt vara valt.
Fan va svårt!! Inför tvåan ligger valbara kurser på totalt 200p vilket är INGENTING! Speciellt för mig som både är intresserad- och ser fördelar i typ.. ALLT! Great.

Efter mycket om och men har jag iallafall valt. Tror jag. Har ju fortfarande natten på att ångra mig hehe..

(Fördjupning)
Grafisk kommunikation A
Grafisk kommunikation B
Grafisk kommunikation C

(Valbar)
Bild och form
Matematik B
Engelska B
Tyska steg 1

(Obligatoriskt)
Svenska B
Samhällskunskap A
Naturkunskap A
Religon A
Mediekommunikation A
Mediakommunikation B
Arbetsmiljö och säkerhet
Ljudmedier ASedan vill jag ju verkligen läsa flera steg i Tyska, samt Italienska. Sen var det ju då Sceniskgestaltning och en miljon olika mediakurser jag vill läsa.
Cambrige i Engelska ska jag ju ta också.
Det är väl det jag måste.
Sen finns det ju såklart en miljon andra saker jag också är intresserad av. Som vore bra att kunna. Företagsekonmi och sådant tjaffs. Och öh, Filosofi, psykologi etc.
Men de mesta kretsar egentligen kring media. Media och språk.

Hur fan ska detta gå? Jävla pluggis.

ÅNGESTGe mig sommar. Ge mig tid att fundera.


Steffe!

Har bott hos Vilding sedan i fredags. Och uhm.. känner mig så jävla fräsh just nu alltå. Så jävla fin tjej =)
Har fan inget vettigt att säga heller-
En liten video på tåget från Valborg.. haha.Nu ska vi ut en sväng, ciaoooO!

RSS 2.0