Black Veil Brides


Upptäckte bandet genom min pojkväns blogg, nice!!!!jävligt nice faktiskt !!!11

-


hurra hurra hurra

Idag fyller zzzimba år!! 18 bast!! det här är exakt jag när presenten öppnas:


stil


ROADTRIPPPP !!! Andra natten har gått och ...

img_2390 (MMS)

ROADTRIPPPP !!! Andra natten har gått och vi har det bra - jag o mina grabbar (just nu sitter vi på en pakering i Halmstad och väntar på att Ica maxi ska öppna.. Fruuukoooost !!! Kl är 07.14)


En 2011-låt


Nu börjar sommaren närma sitt slut. Den som nyss börjat........  Men det är väl lika bra att acceptera. Varje sommar har man ju en del speciella låtar man alltid kommer att förknippa med just den sommaren. Man Down är en av många som kommer att vara sommaren 2011. Den är skön men satan, ändå, så söndertjatad !!

Dock är ju bruden både sjukt snygg och sjukt vacker i videon. Så känne ändå okej !! As avis på kläderna, håret, osv

HEMMA ÄR BÄST


När barnet lagt sig, Michael Nyquist


Jag läste ut boken redan andra dagen så nu har jag inget att läsa längre. Eller har två böcker till, har börjat på ena. Det är bara det att jag har svårt att hitta böcker som intresserar mig så pass mycket att man känner suget och orken att läsa. Men denna !! Michael Nyquist är en stark inspirationskälla till mig. Jag tycker att han är en fantastiskt bra skådespelare och efter att ha läst denna bok tycker jag ännu bättre om honom. Boken(en självbiografi) var dessutom så ärlig, det gillar jag

150 m


Jag undrar om det är så här det känns att sitta uppe i molnen. Fast närmare jorden, då.

Vi låtsas att vi är kungar ikväll


Här är man! I högsta hugg. Nyss. Vi spelade och vi sprang kapp vågorna längs strandkanten
Havet är så varmt

Imorgon! Imorgon gissa vad!! En nära vän, Angelica, och hennes tre vänner joinar Side. En sådan jäkla spontanare!! Shit vad jag älskar spontana människor !!

Satan vad snygg


Jag har suktat efter den här enda sedan jag för första gången mötte den med blicken inne på Topshop i London. Det var i maj. Dyr, meeen, ångrar grovt att jag inte köpte den. Har målat upp hundra olika förslag i huvudet över hur jag skulle kombinera den med annat smaskens.

(Shopppingen här i Side--->Turkiet är inte mycket att hurra för... består mest av en massa märkeskopior och jag går inte ens i gång på märkeskläder så det känns SÅDÄR)(kepan var dock nice)

23:55


//Pissdåligt internet ikväll. Testar på lyckan imorgonkväll igen, ciao ciao


Jag och mina två fina systrar nyss. I TurkietIdag då? Jo, jag brukar vara den som gör tabben att inte smörja in mig ordentligt första dagen och sedan bränna aset av sig vilket i sin tur leder till att man förlorar flera soldagar. Idag tänkte jag att jag skulle visa de yngre att man lärt sig av sin läxa. Och jo, visst! Brassade på som fan med faktor trettiofem. Som fan !! Om man nu i toaljuset kisar och sedan försöker inbilla sig, lura och ljuga för ögat kan man nästan ana en bikinilinje och ja, det man ser är dessutom en gammal linje. Det här gjorde mig idag arg.

Imorgon tänker jag bada i all sololja som kommer min väg. Imorgon ska jag bränna mig (som kompensation)

(Kepan är btw NY! Köpte billigt!!!!!!!!!!!!!!!! den är gammalorange)

fly me to the moooooon


En bild från las planas. Vi landade för nästan ett dygn sedan. 31 grader på  natten är inte illa! 40 på dagen är inte så pjåkigt det heller.

Lånat hus


Har tömt mitt simkort nu inför Turkiet. Här är en bild på två av mina bästa vänner från en väldigt mysig kväll i Kummelnäs. Jag tänkte visa mer bilder senare men nu börjar min pojkvän lessna på mig så får väl lämna datorn ett tag...Svar till Alice: Tack så mycket!! Den blåa kjolen är från America Appareal och finns i lite olika färger. Har även en vit!! Mycket fina! De är dock transparanta så kan vara bra att fixa någon slags underkjol eller liknande om man inte vill visa allt för mycket;)

Turkeey imorgon !!!!!!!!! Gratis internet ...

img_4416 (MMS)

Turkeey imorgon !!!!!!!!! Gratis internet så tar med datorn och bloggar fett seriöst


River en vacker dröm, alla vill se dig dala nu Håkan Hellström


Åh, underbara Håkan. Det var verkligen underbart att se honom på Storsjöyran ska ni veta! Jag måste se honom igen innan sommaren är slut. Har redan börjat titta lite. Han blir bara finare och finare i mina ögon
(tror jag börjar bli ett sant håkan-fan)

Storsjöyran var för övrigt också så jäkla grymt och tror det är en starkt underskattad festival för den var så fin

RSS 2.0