Till mina fina..

..som inte ens kommer att se det:) Bra det känns, verkligen. Fan vad jag vill framföra detta. Synd. Men men, skönt att skriva av sig lite..

Vet fan inte hur jag ska börja men ja, jag kan ju börja med att säga hur viktigt jag tycker det är att alltid ha kvar båda fötterna på jorden, ovasett vad än som händer.
De Tom gjorde för nu några veckor sedan skrämmer mig så fruktansvärt mycket. Om det nu är sant.  Jag hoppas fortfarande att allt bara är ett dumt rykte.

Och de ang. att de skulle varit påverkade på Comet skrämmer mig också. Av alkohol och/eller droger. Fan man vet ju ingenting vad som stämmer eller inte, men usch vad det skrämmer mig. Hela den grejen att de blivit så stora och att de ständigt har en sådan otrolig press på sig. Lever ständigt i stress. Snälla killar, ta det lungt. Jag är så rädd att de inte längre uppskattar allting på samma sätt som förut, att de inte är lyckliga. Att de helt enkelt blivit för mycket. Eller kommer att bli. Så jävla rädd. Det bokstavligen knyter sig i magen på mig.

Gör inget ni inte vill. Det finns inget "måste". Ni är mänskliga. Människor som alla andra.
Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta ni aldrig gör något ni inte vill. Att ni aldrig gör något ni inte mår bra av.

Jag är så jävla rädd för allt.
Hur kan man bry sig så fruktansvärt mycket om fyra killar som man fan inte ens känner?

Jag är så rädd.

Ni förtjänar verkligen det bästa. Det bästa i allt. Ni har tagit er så himla långt från absolut ingenstanns. Ni har bara er själva att tacka, verkligen. Ni ska vara så otroligt stolta över er själva.

Ni är inga odödliga superhjältar. Så snälla, var försiktiga.
Vi bryr oss om er.
Kommentarer
Postat av: charlotte

I denna intervjun säger Tom att Viagra-skiten är sann. Men man vet ju aldrig:

http://www.youtube.com/watch?v=UFw2NQbRmRk&feature=player_embeddedOch det ang. att de skulle varit påverkade av droger på Comet tycker jag bara är töntigt. Jag ser ingen anledning till varför folk börjar whina om det nu? Och fulla, det var de på de två senaste Comet också, så varför gör folk sån big deal av det nu? (Syftar inte på dig, utan alla rykten, haha.)

2010-05-26 @ 16:05:37
URL: http://phantomrider.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0