Instängd

Haha, att vi HELT seriöst gick runt och samlade pantburkar för en liten fattig godispåse. Men till vårat försvar så har Ica (brevid skolan) bytt leverantör och nu mer är det Godismix som kommer livnära oss om dagarna och vi var därför tvugna att kolla om smaken var ok!

Under våran jakt gick vi runt på hela, och då menar jag verkligen HELA cybergymnasiet. Efter att vi lyckats smussla oss in både i ett företag och en annan skola och bokstavligen frågat efter pantburkar till vårat godis (nejnej, dom tittade inte alls konstigt) så började vi känna oss färdiga och..

..väl nöjda med vad vi sedan hade att åstadkomma hoppade vi in i hissen för att åka vidare. And what happend then? Jo, vi kom till den dunkla undejorden. På riktigt.
Nyfikna som vi är bestämde vi oss för att utforska det hela. En trappa tog oss till flera dörrar. En av dem, olåst och där gick vi självklart in. Det var ett hyffsat litet rum med.. KLÄDER!? Jo, kläder. Helt sant. Vi stängde om oss för att titta runt i denna konstiga lilla håla, och vad händer då när vi ska gå ut? Vi är INLÅSTA! Panik, försöker ringa på hjälp men ingen täckning! AAAAH INGEN TÄCKNING! PANIIIK!!
Under denna tid hinner vi föreställa oss att de ska komma någon läskig gubbe (som i skräckfilmer) för att både tortera och våldta oss, eller att det ska börja brinna och vi då blir inbrännda.. eller att vi bara får ruttna där inne och börja äta på varnadra. Like Canibals. Scary!

Som tur var kom vi ganska snabbt ut igen, oskadda.
Vem trodde att leta pantisar kunde vara så äventyrligt?
df


Kommentarer
Postat av: Anonym

VEM VAR DET SOM SPARKADE UPP DÖRREN DÅ? JO JAAAAAG. REBECKA HILDING @ FB

2010-03-12 @ 10:24:26
Postat av: anna

höhöhöhö, flickor då!

2010-03-12 @ 11:24:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0