(TH)-kvällenI lördags hade vi den så kallade "TH-kvällen", vilket var mycket efterlängtat. Vi såg Humanoid-dvdn för första gången, och vem var med!?
Galet att jag ens var där. Så jäkla sjukt. Saknar det så otroligt mycket och hoppas det kommer en ny chans om inte allt för länge. Dock var jag lite besviken på dvdn, de hade inte alls lyckats fånga publiken.
Trycket som var, folk som svimma, vakter som sprang med vatten, ljudnivån, fanactionet då hela arenan ropade "Tokio Hotel - Tokio Hotel - Tokio Hotel" mellan låtarna var som borta. Jättetråkigt! Energin och trycket som var i Milano är nämligen de sjukaste, ingenting ingenting emot hur det var i Stockholm och Göteborg. Så, det var tråkigt.
Men väldigt fint att de tog med applåderna i Zoom into me.

Haha, har en liten rolig sak att berätta om kvällen. Vi började med att titta på TVn, tills då att grannen två hus bort fick komma och säga åt oss att dra ner volymen. Hehe. Och finns det något tråkigare än låg "live"musik? Nä. Vi satte oss framför datorn med varsit headset, på högsta, Bokstavligen.
Jag vill inte ens tänka tanken på hur de kan ha låtit för grannarna med tanke på att de hör oss, men inte musiken. Vi sjöng, skrek, grät, garva, mja.. ni fattar. Haha, fy fan.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Guuu där är ju DU! :D

2010-08-23 @ 18:04:15
URL: http://jenda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0