Animation




Det finns ingen som du



Ingen som du i hela, hela världen. Jag tänker på dig varje dag. Hoppas du på något sätt vet det.
Min älskade


Det ser ljust ut..

och verkar kunna lösa sig. Då blir det av - och då blir jag också världens lyckligaste människa!


Rest in peace


Hemma..

och back on track! Har haft det väldigt mysigt med barndomsfamiljen uppe i Åre. Slänger in lite bilder senare från resan tänkte jag.

Juste, imorse vaknade jag av ett jävla tjatter mellan bror min och mamma. Skolkaren med stort S vägrade gå upp ur sängen, kaxig unge det där.. fy tusan. Skrik o vrål.. jag som för en gångs skull har sovmorgon. Tack för den!

Men NU.. till det roliga.. Niklas väl uppe ur sängen hör jag mamma säga "Kanske dags att byta kalsonger nu, du har ju inte bytt sen i fredags!!" HAHAHAHAH! Fräsh bror man har.. 4 dagar i samma kallifjonger.

Men man sparar ju på den ekonomiska biten i alla fall? Kanske så man ska börja när man flyttar hem ifrån sen haha!


Adios!

Peppar inför Åre imorgon, ska bli så sjukt mysigt! Kommer hem på söndag kväll igen så blir inget bloggande på några dagar, herregud.. hur ska ni klara er? Jag som har så många läsare. Hehe.. Skämt osido. Men ni får ha det så fint!

Josephine


Josephine 
Haha, Carro.. fan va fin!


Caroline und moi, Ready to go!

Sweetness

Rebacka och Hanna
(hannaelinalof.blogg.se) <--- Nystartad och sevärd.



Ska försöka få med mig dessa fina för en lunch på Panini idag, mums! Hoppas på att kunna lura med Jenny också.
Haha, Jenny! Vi hade sjukt kul igår och fick en ny vän named Karl. KARL HAHA <3

Möter upp Josephine senare idag, imorgon åker vi! WOHOO! See yaa later, aligatoooor!

Två töntar





Två töntiga bilder på två små töntar från igår utanför Dramaten. Mysig dag med Reckecka på stan helt enkelt!
Senare när man då blev lämnad hehe mötte jag upp Josephine för en middag på Waynes. En vidrig laxwrap. Men trevligt sällskap och där satt vi till klockan 9 då de skulle stänga. Lång middag, haha!

Haha det roliga var att när Rebecka var tvungen att åka hem skulle jag också åka hem, tänkte jag. Jag hoppade på min buss och PRECIS innan den skulle åka fick jag ett sms från Josephine som ville ses. Så jag boksavligen flög av bussen i sista sekund, haha!

Väl när jag hoppade av dog min mobil, JIPPI! Så vad fan gör man? Jo, jag visste ju att mamma fortfarande var kvar på jobbet vid Sveavägen.. i ungefär.. 10 minuter till. STRESSIGT! Jag började springa för att så fort som möjligt ta mig till Rådmansgatan.

Mamma hade PRECIS hunnit gå men det var fortfrande öppet då hennes kolega var kvar.
Jag lånade telefonen för att ringa mamma för att fråga om Håkans nummer, jag ringde Håkan för att fråga om Josephines nummer och till slut kunde jag då äntligen få tag på Josephine för att säga att vi visst kunde ses. Haha!

Men det löste ju sig, till sist. Och det var lika mysigt som vanligt med fina Joselajnen!

Ååhh, vad jag älskar dig!


Vet ni vart den var? Min käre bror hade tagit den.
Jag har liksom bokstavligen (alltså VERKLIGEN bokstavligen) vänt upp och ner på hela jäkla huset. Både hos mamma och pappa.. Och nu frågade jag Niklas om han sett den och han svarar oberört "Den är på mitt rum, lånade den när Nikko var här och då lyssnade jag lite =)"

....ursäkta? På.. ditt... på ditt.. DITT RUM!?!?!MEN VAFAN GÖR DEN DÄR!?!? Och du sa.. VAD!?!? Att du lyssnade på den!??!?! Ja, ja! Nä men helt okej! Visst låna på du, fria händer fria händer! Varför fråga? Nej, överskattat. Ta för dig bara, gör det för all del!

DÅ VET VI VART VI HAR VARANDRA ::::@@@

Nääää nuuuuuu!!!



Vem fan!?

VEM FAN, VART FAN ÄR MIN IPOD!?!?!? Nu är jag så jäääkla upprörd och ledsen, NÄ NU SKA JAG GRÅTA! HUR SKA JAG ÖVERLEVA? Bilresa på 10 timmar x2, UTAN musik!? UTAN Tokio Hotel!? HUR FAN ska det gå till!??

Bra musik är verkligen A och O för en lyckad bilresa/skidresa.
Speciellt när man ska bila 10 timmar upp, 10 timmar ner.
Och när man ligger nerbäddad i sängen och ska sova om nätterna, i den mysiga fjällstugan.
Ja, klart som FAN att man vill ha musik då!

HUR FAN SKA JAG GÖRA? FÖRSTÅR NI MIN PANIK ELLER!?

Har letat fan överallt och är helt hundra på att jag hade den här om dagen.. PANIK!

Längtan

Åh, vad jag saknar att kunna springa runt i high-heels! Har därför klippt ihop ett litet snabbcollage som får mig ännu mer sur över all den här snön och min fotjävel som aldrig tycks vilja bli bra..








Onödigt inlägg



Helseg dag, inget vettigt att säga. En mycket bra låt, inget mer!
Parlamentet och Johan Falk ikväll tror jag. Slapp dag, slapp kväll.. vilket är SKÖNT!

Imorgon träffar jag ju favvosarna igen och det blir mycket plugg under veckan då jag är borta i några dagar (Åre). Auf Wiedersehen!

Your beautiful thing




Mysdag, myskväll

Idag är en sådan dag då jag bara vill ligga inne och glo på film, med STORA godispåsen! Bara slappa, fan va skönt! Har redan kollar på OC och 483 EURPEAN TOUR - THE DOCUMENTERY. Wohooo! Bara godiset som saknas då..

ÅREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TORSDAG-SÖNDAG! HAPPYYYYYYYY


Födelsedagsbarn


Har nyss pratat med favvo-Lantzarna och kanske åker vidare ut till dem på Lidningö ikväll efter middagen för födelsedagsbarnet Elin. ELIN, fina lillesyster. Grattis! Ska bjuda dig på bio när jag kommer hem från Åre.

Passar också på att gratta Therese som fyller 20 idag, och Oscar som blev 18 bast igår! GRATTIS VÄNNER!




Therese på tjejmiddagen vi hade för någon vecka sedan!


För mycket



ALLTSÅ ÅNEJ. NEJ, NEJ, NEJ, NEJ. JAG DÖR. JAG DÖR. JAG DÖR.
Detta är bara för stort och jag kan inte sätta ord. Hur fan överlevde jag det där? LIVE?!?!

Radioprovet

WOHOOOOOOO!! Muntliga radioprovet gick as a dance on roses för mig och Rebecka! Om vi fortsätter såhär blir det troligen MVG på kursen OCH FAN VAD GLAD JAG ÄÄÄÄÄÄR! Såja.


Cool tjej..









Funderade länge över dessa bilder, om jag skulle lägga upp dom eller inte.. haha tönt. Tänkte att de bara ser töntiga och skabbiga ut, like "heeeyy, i think i'm cooool". Men det är jag ju också. Haha ne men, skitsamma. Nog om det!

Sitter kvar i skolan, har nyss slutat. Ska skriva ett radioprov i eftermiddag och tänkt plugga lite.

Enligt till [email protected] har jag vunnit två biljetter tills en Tokio Hotel konsert ikväll i FRANKRIKE (eller rättare sagt Noah som tävlade åt mig). Men hur fan ska jag ta mig dit? Fattig som en snorvalp.. fan har dom tänkt med? Att vem som helst bah kan resa dit sådär spontant samma dag och har plånboken full? Och Noah får jag ju knappast med mig, så då kommer jag ju inte ens in. UPPRÖRD!


Sjuk blogg..

..lider av allvarliga problem. Va fan!? Beroende på vilken dator jag sitter vid ÄNDRAS designen. Typsnittet ändras och/eller allt flyttas till vänster sida. ARG! Vad beror detta på? Someone out there who knows?

Wangs backpack





Okej, jag tror det är dags för min "ryggsäcksperiod" igen.. SÅ snyggt! Och denna av Alexander Wang skulle väl inte sitta helt fel heller.. OM man nu fick den gratis vill säga hehe.. 11 950 pix. Det svider.

Godmorgon sunshines!

Börjar i Gamla stan kl 10.15 idag, LYX! Råkade såklart ta en hel timmas för tidig buss hemifrån.. så det blev att våldgästa Rebecka på Söder. Nu äre morgon party här med det stora glaset (..vatten..) och dunkande musik!
Nagelfix och fina bilder bah.. that's why only one nail's blue

   



Dolf och Wolf



Alltså, HAHAHHAHAHAH <333
Antar att detta är ganska intärnt mellan mig, Josephine och Carro... hehe

Dödsångest

Vaknade upp hemma hos mamma en hel timme för sent med fettigt hår och sminket hos pappa. Detta betyder att jag kommer komma för sent till skolan, missa hela första lektionen då jag har bokprov. Fan, fan, fan. Nu har jag världens ångest.. får se till att göra något vettigt åt denna dag idag och plugga gärnet här hemma.

Vårkänslor?

Fan va irreterad, jag skrev värsta inlägget och vad gör jag? Råkar klicka bort helvettet. Nu försvann plötsligt mina vårkänslor och fjärilar i magen. ARG!

Bara att skriva om, hehe.

df





Lite soliga höstbilder.. Höstbilder? Ja, ja. Blunda för det. Och blunda för att de är från 08 när jag precis börjat gymnasiet.
Du kan stava det, typ.. bildbrist. Åh, tönt.

Vad tyckte ni btw om att Anna vann melodifestivalen igår? Jag vill väl säga som Amir, att jag hoppar från västerbron. Dock ligger ju Skurubron närmare. Aja, får se hur det blir med den saken. 
MEN, det är roligt att Anna som är så ung vann. Dock hejjade jag på Salem.

När jag ändå gaggar om lite allt och inget kan jag passa på att dra vad jag gjort denna helg, hitills.
I fredags var jag på middag hemma hos Therese med vänner jag inte träffat på rätt länge, så det var väldigt mysigt.
Och igår.. igår.. hehe. Ensam hemmekväll med mig själv, no friends no food no satturdaycandy. Kan det bli mer ensamt?

Mamma har i alla fall kommit hem från Gran Canaria nu, åh vad jag saknat henne!

Stilleben


Något fattigt stilleben jag gjorde under vinter 2009/2010..




Telephone perfection




Idag bokas biljetterna till konserten också, fint!

Instängd

Haha, att vi HELT seriöst gick runt och samlade pantburkar för en liten fattig godispåse. Men till vårat försvar så har Ica (brevid skolan) bytt leverantör och nu mer är det Godismix som kommer livnära oss om dagarna och vi var därför tvugna att kolla om smaken var ok!

Under våran jakt gick vi runt på hela, och då menar jag verkligen HELA cybergymnasiet. Efter att vi lyckats smussla oss in både i ett företag och en annan skola och bokstavligen frågat efter pantburkar till vårat godis (nejnej, dom tittade inte alls konstigt) så började vi känna oss färdiga och..

..väl nöjda med vad vi sedan hade att åstadkomma hoppade vi in i hissen för att åka vidare. And what happend then? Jo, vi kom till den dunkla undejorden. På riktigt.
Nyfikna som vi är bestämde vi oss för att utforska det hela. En trappa tog oss till flera dörrar. En av dem, olåst och där gick vi självklart in. Det var ett hyffsat litet rum med.. KLÄDER!? Jo, kläder. Helt sant. Vi stängde om oss för att titta runt i denna konstiga lilla håla, och vad händer då när vi ska gå ut? Vi är INLÅSTA! Panik, försöker ringa på hjälp men ingen täckning! AAAAH INGEN TÄCKNING! PANIIIK!!
Under denna tid hinner vi föreställa oss att de ska komma någon läskig gubbe (som i skräckfilmer) för att både tortera och våldta oss, eller att det ska börja brinna och vi då blir inbrännda.. eller att vi bara får ruttna där inne och börja äta på varnadra. Like Canibals. Scary!

Som tur var kom vi ganska snabbt ut igen, oskadda.
Vem trodde att leta pantisar kunde vara så äventyrligt?




df


Åh, guldgruva!

Vet ni vad jag nyss hittade i en gammal schleten flisjacka? 94 spänn!! Jag är RIIIIIIIIIK!!!!
Visst blir man så glad av sådanna här saker? Haha!

(För övrigt ska jag bara påminna er om att; MIN BLOGG"DESIGN" WHO LOOK LIKE CRAP ÄR INTE KLAR NÅGONSTANNS..så det kommer, fortsätt besök bah!)


Inte alls..

..jätteunderbara och jättecharmiga, inte alls..

Se länken and you gonna fall in love: http://blog.mtv.se/mirre/2010/02/09/videointervju-med-tokio-hotel/?autoplay=true

Vårskrik på stan

Jajamensan, nu vankas det vår! Jag skämde ut mig riktigt rejält då jag drog några riktigt härliga vårskrik både inne på Lindex och Åhléns. Ett plus för min vackra stämma då jag fortfarande är hes från konserterna..




  

Med min fina vän! Tyvär dissade Jenny oss.. besviken alltså.. imorgon lever du farligt vill jag lova.


I skolan


Känner mig fin idag, vaknade en kvart innan bussen gick. Folk kommer att skrämmas på stan då jag, Rebecka och Jenny tänkte titta runt lite i butiker med tanke på hur vacker man är idag.

Har precis gjort min såkallade musikvideo, inte allt för exklusiv. Dags att bege sig till matsalen och det firar vi med en bild på vår fantastiska skolmat..


dg

Hemma från konserterna..

och det är ju det mest deprimerande. Jag är så lycklig för det här, det finns inga ord som kan beskriva allt. Fler inlägg med bilder och ev. filmer kommer från mina underbara, nästan två veckor!

27/2 - 6/3

Jag är i himlen, bokstavligen. Kommer tillbaka på lördag!

RSS 2.0